Karlskoga Motorförening

Klubbinfo

Karlskoga Motorförening finns på Gelleråsen Arena. Där har vi vår klubblokal som är öppen nästan varje onsdagskväll under vintern (se kalendern).

 

Resten av året är det full fart på banan med funktionärsarbete och planering.

Medlem

Karlskoga MF har ca. 800 medlemmar som tränar och tävlar i racing, roadracing, och alla andra sporter som finns under SBF och Svemo. Sen har vi naturligtvis våra suveräna funktionärer som medlemmar.

 

Vill du bli medlem hos Karlskoga MF? Skicka ett mail till oss. Avgiften är 300 kr per år eller 500 kr för familj boende på samma adress.

123 6643 985

Klubblokal

Föreningen har sin klubblokal på Gelleråsen Arena. Under vintern träffas vi där på onsdagskvällarna mellan 17.00-19.00 och fikar, kolla på TV eller kör racing med våra racingspel.

Miljö

Självklart är Karlskoga MF miljöcertifierade av både SBF och Svemo.

Funktionär

Utan funktionärer blir det inga tävlingar! Vi är enormt stolta över allt arbete som våra funktionärer lägger ner, oavsett om det är träningar eller tävlingar. Vi är ett tight gäng som även träffas under vintern på klubbkvällarna i vår klubblokal.

 

Vill du bli en i gemenskapen? Se race från första parkett? Besiktiga racingbilar, jobba med tidtagning? Hör av dig till oss på: lena@gellerasen.se