Anmälan NSHC 2023

Förare:
Förare:

Ovanstående uppgifter använder vi för att förenkla anmälan på plats, därför är det bra om ni kan fylla i uppgifterna så korrekt som möjligt. Om enstaka uppgifter saknas kan dessa kompletteras senare. Tack på förhand! (Om ni har fler chaufförer, skicka in formuläret på nytt). Denna anmälan skall returneras snarast. Serieanmälan skall vara insänd senast 1/3. Om ni bara tänker köra enskild tävling, skicka denna anmälan snarast möjligt ändå.

Teamchefs mailadress som noteras ovan kommer att läggas in i en sk gruppmail, dit NSHC info kommer att sändas till. Med dessa uppgifter godkänner vi (teamet) att arrangören får fritt använda mitt/vårt teamnamn i reklam, marknadsföring samt på Internet. Med ovanstående uppgifter serieanmäler jag mig i enlighet med NSHC.nu reglemente till 2023 års serie, eller till enstaka tävlingar noterat enligt ovan.

Jag är medveten om att serieanmälan är giltig när betalning enligt reglemente inkommit till arrangör. Team som föranmält sig och betalt tävlings och serieavgift har alltid förtur vid fullt startfält. Team som anmält sig till tävling

KARLSKOGA MOTORFÖRENING